fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кожевнікова вперше показалася лисою

  Приблизно 3 тижні тому ЗМІ буквально вибухнули новиною про те, що Марія Кожевнікова пожертвувала своїми прекрасними волоссям заради зйомок у картині про війну. Однак показатися лисою актриса зважилася тільки тепер.

В даний час повним ходом ведуться зйомки картини про війну, яка називається «Батальйон смерті», що оповідає про жінок, які нарівні з чоловіками вирушили на війну. Ще на початку вересня з’явилася інформація, що для своєї ролі Марія Кожевнікова повинна була обстригти свої шикарні локони. Однак на публіці актриса продовжувала з’являтися в своєму звичному вигляді.

На сторінках у соціальних мережах актриса також продовжувала розміщувати фотографії зі звичною зачіскою, через що шанувальники просто дивувалися. Багато  людей мали надії, що на зйомках актрисі просто зробили вдалий грим, і що їй вдалося уникнути стрижки наголо, зберігши шевелюру. Прояснила ситуацію сама Марія, сказавши, що вона дійсно обстригла волосся і тепер майже завжди носить перуку.

Дівчина опублікувала в мікроблозі фотографію, на якій вона зображена зі спини. На знімку актриса зображена майже без волосся. На подив шанувальників Марія відповіла: «Те що на фото це зараз я) а волосся це перука!».

До слова, актриса сказала, що поголитися наголо – це найменше, що вона могла б зробити заради ролі. До такого кроку Кожевнікова була готова повністю, причому як морально, так і фізично. Тим більше, що не вона одна змушена обрізати свої локони, адже крім Марії, заради ролі в цьому фільмі, волосся обрізали і такі актриси, як: Марія Аронова і Катерина Вілкова.

За матеріалами: dni.ru ; Фото: соцмережі

Читайте також: