fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Пандурій» – «Дніпро»: мінімальна перемога дніпропетровців

Сьогодні в румунському місті Клуж-Напока, на однойменному стадіоні, пройшов перший матч у рамках групового раунду Ліги Європи сезону 2013/14 «Пандурій» – «Дніпро». Перед матчем своє слово в Клуж- Напока сказав дощ. За півтори години до матчу на стадіон обрушилася сильна злива. Однак до початку поєдинку дощ поступово вщух.

За стартовими складами команд особливих питань не було. Єдине, що можна відзначити, – це вихід екс-футболіста «Пандурія» Владу у футболці «Дніпра». Крім того, Хуанде Рамос вирішив випустити в центрі поля і Бруну Гаму.

Зі стартових хвилин команди не стали церемонитися і приступили до активних дій. Незважаючи на грізний статус свого українського суперника, гравці «Пандурія» не церемонилися, іноді огризаючись і загрожуючи воротам «Дніпра». Однак на початку матчу ці зусилля румунів матеріалізувалися тільки в 2 жовті картки, – на 12 і 15 хвилинах матчу «жовте світло» побачили Еріко і Унгурушан.

Після подачі штрафного на 29 хвилині небезпечний момент був у Зозулі, – форвард бив головою по воротах, але встиг залізти в офсайд. На 38 хвилині капітан «Дніпра» Ротань відзначився голом, замкнувши подачу з кутового. Буквально в наступній атаці забійний момент не реалізував Матеус, чий удар по порожніх воротах встиг заблокувати захисник. Після забитого гола «Дніпро» помітно активізувався.

Незважаючи на відсутність опадів, більшу частину першого тайму команди не показували видовищної гри. Всьому виною – мокре поле і мокрий м’яч.

З перших хвилин другого тайму дощ знову «повернувся» на стадіон. Помітно , що «Дніпро» діяв трохи впевненіше за свого суперника. Незважаючи на це, у другому таймі команди почали грати в більш пасивний футбол.

Румуни відразу ж провели контратаку, завершивши її небезпечним ударом. «Дніпро» не змусив себе довго чекати, – вихід 2 в 1 не реалізували Селезньов і Матеус.

За симуляцію на 78 хвилині «гірчичник» отримав Чукур . Поле цього «Дніпро» неодноразово загрожував воротам суперника, але так і не зумів збільшити рахунок.

Як підсумок, 0:1 на користь «Дніпра» і перші 3 очки в «єврокопилку» команди Рамоса.

Читайте також: