fbpx
Шоу-бізнес

Екс-соліст «Отпетых мошенников» здався поліції

 Колишній соліст групи «Отпетые мошенники» Ігор Богомазов, якого днями оголосили у федеральний розшук за борги з аліментів, вже знайшовся. 38- річний артист сам з’явився до судових приставів.

У повідомленні сказано: «Вранці 18 вересня Богомазов прибув до Одинцовського районного відділу судових приставів». У поясненні, яке дав сам артист, було сказано, що з боргом з виплати аліментів він не згоден і що це він буде оскаржити в суді, оскільки надавав постійно дочці матеріальну допомогу, купуючи одяг та оплачуючи путівки на відпочинок.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також повідомляється, що Ігор Богомазов «зобов’язується виплачувати аліменти та надавати квитанції в службу судових приставів».

Нагадуємо, що Ігор Богомазов був оголошений у федеральний розшук унаслідок того, що за 6 років він накопичив борг з аліментів в 635 тисяч рублів. Знаючи про судове рішення, яке набрало чинності, артист без поважних причин ухилявся від його виконання і навмисне не надавав допомоги на утримання своєї дочки Варвари, яку виховує його колишня дружина. До слова, пристави через соціальну мережу «ВКонакте» запропонували Ігорю з’явитися до Одинцовського районного відділу судових приставів для дачі пояснень.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: