fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс визнана однією з найстильніших жінок у світі

 Журнал People навесні назвав актрису Гвінет Пелтроу найкрасивішою жінкою в світі, ну а сьогодні популярне видання опублікувало черговий рейтинг – «Найстильніші жінки у світі».

Даний рейтинг очолила Керрі Вашингтон. Редакція журналу свій вибір пояснила просто – кожен вихід, кожен образ Керрі стає справжнім хітом. Керрі Вашингтон, на думку журналу People, одна з небагатьох актрис Голлівуду, які ніколи не допускають промашок, підбираючи наряд для червоної доріжки. Сама Керрі Вашингтон про свій стиль говорить так: «Я завжди прагну до балансу в своєму образі, коли жодна річ не виглядає зайвою. Я не намагаюся виглядати як черниця, але також не одягаюся немов учасниця конкурсу купальників. Я шукаю золоту середину».

Цікаво, що в даному рейтингу кожне наступне місце присуджувалося зірці за певні заслуги – вміння правильно носити джинси, або ж пристрасть до високої моди. Так, Дженніфер Лоуренс посіла почесне друге місце, отримавши при цьому звання Fashionista за свою готовність експериментувати з високою модою. Дженніфер вельми часто вибирає вбрання з масивними деталями і прикрасами, однак завжди знає, коли саме потрібно зупинитися, щоб зберегти баланс.

Третє місце в даному рейтингу дісталося Ніколь Річі. Редактори журналу назвали її стиль еклектичним і експериментальним, окремо звернувши увагу на епізод з сивим волоссям на MET Gala цього року.

Зоуі Салдана стала «королевою джинсів», а Емма Стоун отримала місце в рейтингу за блискуче втілення класичного стилю. Кейт Босуорт була визнана знавцем вуличного стилю, а Джессіка Честейн стала «професіоналом червоних доріжок». Найстильнішою мамою визнали красуню Дженну Дьюенн – Татум, а Соланж Ноулс отримала звання «Сміливець».

За матеріалами: People; Фото: Gettyimages.com/Fotobank.com

Читайте також: