fbpx
Шоу-бізнес

Віра Брежнєва зізналася, що її важко завоювати

 Знаменита співачка, колишня учасниця група «ВІА Гра» і нинішня ведуча шоу «Хочу у ВІА Гра», Віра Брежнєва зізналася, що їй дуже важко закохатися з першого погляду.

 Виявилося, що завоювати серце дівчини, яка є мрією багатьох чоловіків, вкрай важко. Віра Брежнєва зізналася, що не може закохатися з першого погляду і що цінує в людях їх вчинки.

 Віра Брежнєва відверто розповіла: «Мене складно завоювати. Тому що я не можу закохатися з першого погляду, мені потрібно спочатку пізнати людину. Я ціную вчинки в людях і для того, щоб завоювати мене, вчинків потрібно зробити дуже багато».

 До слова, ходять чутки, що зараз у Віри Брежнєвої є чоловік, в якого вона закохана, нехай навіть вона і не розповідає, хто він такий.

 Загалом, після того, як вона розійшлася зі своїм чоловіком Михайлом Кіперманом, їй приписували найрізноманітніші романи зі знаменитими людьми. Так, наприклад, Вірі Брежнєвій приписували роман з продюсером Костянтином Меладзе, який подав на розлучення зі своєю дружиною Яною. Правда, Костянтину Меладзе також приписували роман з Поліною Гагаріною.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: