fbpx
Комп'ютерні ігри

Відеогра GTA V зібрала $ 800 млн за перший день продажів

 Відеогра Grand Theft Auto 5 була однією з найочікуваніших не тільки в цьому році, а й, чесно кажучи, взагалі за останні кілька років. Ігри цієї серії завжди користувалися неймовірною популярністю, і нова версія тільки зайвий раз довела це.

 Слід в першу чергу помітити, що бюджет у GTA V був просто колосальний і навіть не всі голлівудські блокбастери можуть похвалитися такими сумами, що вже говорити про відеоігри. Якщо вірити інформації, яка була поширена в ЗМІ незадовго до виходу гри, її розробка обійшлася компанії Rockstar Games в 250 мільйонів доларів.

 Гра з’явилася на прилавках 17 вересня, після чого всі кинулися купувати новинку. До слова, якщо знову ж вірити даними ЗМІ, в Україні запаси GTA V вже підходять до кінця.

 Зараз представники Rockstar Games відзвітували про свій прибуток за перший день продажів. За їх даними, всього лише за перший день гра повністю себе окупила. І то, це слабо сказано. GTA V поставила світовий рекорд, заробивши неймовірні 800 мільйонів доларів.

 При цьому слід зазначити, що гра з’явилася у продажу ще не у всіх країнах і поки що доступна лише для консолей PlayStation 3 і Xbox 360.

Геймплей GTA V (відео):

Читайте також: