fbpx
Інновації

Будівництво Tower Infinity почнеться в 2014 році

За повідомленнями південнокорейських ЗМІ, американська компанія GDS Architects виграла в конкурсі на право розробки дизайну першого в світі невидимого хмарочоса, який заплановано побудувати поблизу аеропорту Інчон у Південній Кореї.

За наявною інформацією, висота будівлі, яка отримала назву Tower Infinity («Вежа Нескінченності»), становитиме близько 450 метрів. Будова стане шостою за висотою будівлею в світі. Основною особливістю будівлі стане система з світлодіодних фасадів, на які будуть встановлені оптичні камери, що в реальному часі передаватимуть те, що відбувається за стінами будівлі. Завдяки цьому ефекту буде здаватися, що вежа невидима.

300 мільярдів вон (277 000 000 доларів) буде складати бюджет проекту. Будівництво планується почати наступного року і завершити до 2016 року. Представники від Korea Land & Housing Corporation, які курують проект, заявляють, що на даний момент підрядник проекту ще не визначений.

У «Вежі Нескінченності» планується розмістити кінотеатри, офіси, оглядові майданчики, парк атракціонів, торгові павільйони, ресторани і величезний аквапарк.

 

Невидимий хмарочос (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: