fbpx
Новини світу

Blackberry представила новий флагман – Z30

 Компанія Blackberry не втрачає надії знайти своє місце на ринку мобільних пристроїв. Так, був представлений новий флагманський смартфон компанії – Blackberry Z30. Як і флагмани інших компаній, даний смартфон отримав 5-дюймовий дисплей, однак його роздільна здатність менша, ніж у конкурентів – 1280×720 проти 1980×1080. Наскільки відомо, в смартфоні використовується матриця Super AMOLED, в той час як в моделі минулого року була встановлена ​​TFT- матриця.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Працює Blackberry Z30 на чотирьохядерному процесорі Qualcomm Snapdragon S4 Pro з тактовою частотою 1,7 ГГц. Також смартфон має 2 Гб оперативної пам’яті, а також 16 Гб вбудованої з можливість розширення за допомогою карт пам’яті MicroSD. Ємністю акумулятора у Blackberry Z30 – 2880 мАг.

 Основна камера смартфона має 8-мегапіксельну матрицю з апертурою f2.2 і можливістю запису відео у форматі Full HD. Фронтальна камера має 2-мегапіксельну матрицю.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Крім того, новинка оснащена стереодинаміками з технологією Blackberry Natural Sound, яка дозволяє отримати гучніший і чистіший звук.

 Продажі Blackberry Z30 стартують наступного тижня.

Читайте також: