fbpx
Шоу-бізнес

Поліцейський розглядав тіло мертвої Вітні Х’юстон

 Сержант поліції міста Беверлі -Хіллз був помічений за непристойними діями. Згідно з позовом, поліцейський розглядав тіло померлої Вітні Х’юстон.

 Повідомляється, що минулого тижня колишній керівник спеціального підрозділу американських правоохоронних органів подав позов проти сержанта Террі Натолла. Колишній голова підрозділу стверджує, що Натолл був викритий в непристойних діях. Як говорить заявник, у день смерті легендарної співачки Вїтні Х’юстон він і його співробітники перебували в номері готелю, де було виявлено тіло співачки. Спеціально поліцейські не стали чіпати простирадло, яким  було накрито тіло співачки, щоб «не знищити докази з можливого місця злочину».

 Незабаром на місце події прибув сержант поліції Террі Натолл, який проявив нездоровий інтерес до тіла покійної співачки. Також колишній керівник підрозділу стверджує, що «Натолл опустився на коліна і, схилившись над померлою, відкинув простирадло, а потім став розглядати область лобка». Нібито, майже торкаючись тіла загиблої, сержант поліції почав робити недоречні зауваження, заявляючи, що співачка виглядає досить привабливо для жінки її років і нинішнього стану.

 Інсайдер цитує Террі Натолла, кажучи: «Чорт візьми, вона як і раніше виглядає добре, так?».

 Відповідна реакція керівництва на заяву була досить несподіваною, адже того, хто подав позов відсторонили від займаної посади. А лейтенант поліції Беверлі- Хіллз і зовсім заявив, що знати не знає про позов екс – голови, і вже тим більше нічого не знає про небажану поведінку і недоречні коментарі сержанта.

 Нагадуємо, що 11 лютого 2012 року в свої 48 років пішла з життя легендарна співачка Уїтні Х’юстон.

 За матеріалами: dni.ru

Читайте також: