fbpx
Новини світу

У США спостерігається брак iPhone 5s ще до старту продажів

 Смартфони компанії Apple завжди користувалися великою популярністю. Особливо це спостерігалося відразу після надходження в продаж нових моделей. Минулого тижня компанія представила відразу два смартфони – iPhone 5c і iPhone 5s і тепер багато хто чекає появи новинок у продажу.  До слова, iPhone 5c вже почали продавати, а от iPhone 5s повинен надійти в продаж лише 20 вересня.

 Зараз же західні ЗМІ повідомляють, що для того щоб отримати смартфон, шанувальникам даної марки доведеться потрудитися, оскільки, якщо вірити заявам мобільних операторів, а також представникам роздрібної мережі самої Apple, запаси флагманської моделі iPhone 5s у них дуже обмежені.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У той же час, ситуація з моделлю iPhone 5c абсолютно інша – з їх постачанням немає ніяких проблем.

 В Apple очікують, що найбільшою популярністю буде користуватися модель iPhone 5s сірого кольору і, як відомо, дві третини завезених iPhone 5s саме такого кольору. Таким чином, придбати моделі двох інших кольорів – буде складніше.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Тим часом, американські оператори починають висловлювати своє невдоволення такою ситуацією, оскільки все веде до того, що продажі будуть нижчими  від того рівня, на який вони спочатку розраховували.

Читайте також: