fbpx
Політика

Україна повинна вибрати європейську модель політики безпеки – Валентин Наливайченко

Україна повинна вибрати європейську модель політики безпеки, основною метою якої є гідність і безпека громадянина. Про це народний депутат від фракції "УДАР" Валентин Наливайченко заявив, виступаючи на міжнародній конференції "Роль міжнародних організацій у національній безпеці України", передає УНН з посиланням на прес – службу партії "УДАР Віталія Кличка".

"Є вибір між європейською політикою безпеки, де метою є громадянин і його гідність, і радянською політикою безпеки, яка охороняє чиновників і їхні кабінети", – сказав Наливайченко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Він зазначив, що "УДАР" вибирає європейську модель безпеки, де саме людина – на першому місці. У таких умовах міжнародні організації, зокрема неурядові, стають факторами та інструментами безпеки в нашій державі.

За словами Наливайченка, Україна зацікавлена ​​в європейській інтеграції та міжнародному співробітництві і як серйозний виробник продукції подвійного призначення: "Або ми отримаємо європейські інвестиції для наших розробок і доступ на європейський ринок, або постає питання існування таких виробництв в Україні". А це, зазначає депутат  питання не тільки прибутку, але і робочих місць і розвитку цілих регіонів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Джерело: УНН

Читайте також: