fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Свєтлаков відверто розповів про свій другий шлюб

  Після поспішного розлучення зі своєю першою дружиною Юлією, Сергій Свєтлаков протягом довгого часу не бажав говорити про свою нову обраницю. І лише тепер він нарешті відкрив завісу таємниці, розповівши про свій другий шлюб.

В одному з недавніх інтерв’ю Сергій Свєтлаков підкреслив, що весілля, як такого, не було, і що закохані зареєстрували свої відносини за досить пікантних обставин. Сергій Свєтлаков сказав: «Я впевнений в цій жінці, я її люблю. Ми їхали на рибалку на сома: я кажу, давай по дорозі заїдемо, я консулу подзвоню, і нас розпишуть. Вона не наполягала, і ми їхали по дорозі на сома і нас розписали».

Також Сергій Свєтлаков зазначив, що весілля все-таки має місце бути. Він сказав, що весілля вони відсвяткують точно, але лише тоді, коли життя трохи "устаканиться". «У будь-якому випадку, хтось буде приїжджати в гості зара , а потім ми вже всіх разом зберемо», – додав Сергій.

Нагадуємо, що в липні Сергій Свєтлаков став батьком – його обраниця, 31- річна Антоніна народила шоумену сина Івана. Приблизно тоді ж стало відомо і про те, що Сергій взяв у дружини Антоніну.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: