fbpx
Новини світу

Принц Гаррі майже добу просидів у холодильнику

Принц Гаррі трохи менше доби провів у спеціальній холодильній камері, беручи участь зі своєю командою в тестуванні одягу, в якому їм доведеться підкорювати Антарктиду.

Як повідомило британське видання The Guardian, 29- річний британський спадкоємець британського престолу провів 20 годин при температурі -35 градусів за Цельсієм і швидкості "штучного" ​​вітру 72 кілометрів на годину. Умови були максимально наближені до тих погодних умов , які характерні для Південного полюса.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Справа в тому, що принц Гаррі разом зі своєю командою мають намір взяти участь в експедиції до Південного полюса, яка відбудеться вже цієї зими. У холодильній камері була вся команда, а це колишні службовці британських збройних сил, що втратили кінцівки під час операції в Афганістані.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Команда не просто повинна  буде підкорити Південний полюс, але і зробити це якомога швидше, випередивши інші команди з Великобританії і США. Принц Гаррі давно збирався взяти участь в аналогічній експедиції, проте, раніше відправитися в Антарктику йому завадило весілля брата – принца Вільяма.

Принц Гаррі майже добу просидів у холодильнику (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: