fbpx
Економіка

Московська поліція шукала бомби в аеропорту «Шереметьєво»

Напередодні ввечері на кілька годин було затримано рейс Москва-Тегеран, причиною став пошук поліцією вибухового пристрою, нібито, закладеного в літаку.

Як повідомила представник аеропорту Шереметьєво Ганна Захаренкова, поліцейські затримали і досконально оглянули літак рейсу Москва-Тегеран після того, як один з пасажирів заявив про  бомбу, що знаходиться на борту.

За її словами, під час посадки пасажирів на рейс Москва-Тегеран, який повинен був летіти з аеропорту "Шереметьєво", один з пасажирів повідомив екіпажу  що в літаку знаходиться вибуховий пристрій. Екіпаж літака негайно передав цю інформацію до місцевого відділу транспортної поліції, а всіх пасажирів вивів назад в термінал.

«Після проведення стовідсоткового огляду багажу і пасажирів, а також ретельного огляду повітряного судна, фахівці підтвердили, що вибухового пристрою на борту літака немає», – розповіла Ганна Захаренкова.

Рейс вилетів до Тегерана із затримкою в три години. У прес – центрі МВС Росії повідомили, що громадянин Ірану  який заявив про можливу наявність бомби на борту літака, затриманий і знаходиться в ОВС аеропорту.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: