fbpx
Шоу-бізнес

Ліам Хемсворт знайшов нову дівчину?

Імовірно, Ліам Хемсворт недовго страждав через розрив відносин з Майлі Сайрус. Так, актор днями був помічений в товаристві вже нової дівчини. Повідомляється, що молода людина провела з дівчиною вихідні в Лас – Вегасі, а вчора повернувся з поїздки до Лос – Анджелеса. Якщо судити за чутками, то новою обраницею Ліама стала 23 – річна мексиканська акторка Ейса Гонсалес.

 Поки що інсайдери мовчать, не поширюючи інформацію про новий зірковий роман, та й офіційної інформації ще не було.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Тему для обговорення дали лише нові знімки, зроблені папараці, які зловили Ліама і Ейсу біля будинку актора. Ну а підігрів інтерес до парочки – спільно проведений вікенд у Вегасі.

 До слова, буквально днями Ліам Хемсворт видалили зі списку друзів у соціальній мережі Твіттер Майлі Сайрус, чим остаточно позбавили шанувальників їхньої пари надії на возз’єднання колишніх закоханих молодих людей.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадуємо, що крапку у відносинах між Майлі і Ліамом поставив виступ Сайрус на MTV Video Music Awards, який визнали настільки скандальним, що друзі Хемсворта навіть порадили йому кинути дівчину, так як її витівка може вплинути на його кар’єру.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: