fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак ніяк не може забути «Дом-2»

 Популярна телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак знову вирішила пригадати минулі часи, коли вона працювала в скандальному реаліті – шоу «Дом – 2». Знаменитість повідомила справжні причини свого відходу з Реалті – шоу на зустрічі міжнародного дискусійного клубу.

 Вибори президента, фальсифікація голосування та інша хвиля протестів, що виникла на політичному полі країни, змусили Ксенію Собчак кинути гламурне життя заради серйозної справи. Тому Ксенія Собчак і покинула телебудову, яка, до слова, завдяки участі саме Ксенії була в той час особливо скандальною і популярною.

 Проект багато разів намагалися закрити, адже передача, на думку старшого покоління, «була схожа на відверту порнографію».

 Один із учасників міжнародного дискусійного клубу заявив, що більшість населення Росії не користується інтелектуальною соціальною мережею Фейсбук, так як дивиться «Дом- 2».

 «З моїм відходом хоч «Дом-2» стали менше лаяти, так як зараз мені здається, що проект був тільки способом атакувати мене: зазначу, за ці 8 років таких нападок і шквалу критики на мою рівноправну колегу Ксюшу Бородіну або на керівництво телеканалу не було», – сказала Ксенія Собчак.

 За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: