fbpx
Політика

Кличко: “З виборів мене не знімуть”

 Віталій Кличко запевнив, що немає жодних юридичних підстав для того, щоб він був не допущений до майбутньої президентської кампанії. Про це лідер фракції УДАР повідомив сьогодні, 18 вересня, під час свого спілкування з журналістами.

Крім цього Віталій Кличко спростував дані про те, що він не проживає на території України останні 10 років. За словами політика, «багатьох просто дратує» його можливе рішення піти у президенти країни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Я проживаю на території України постійно. І я є громадянином України. Однак бокс – спорт глобальний. Ви повинні зрозуміти, що для того, щоб тренуватися, я зобов’язаний час від часу залишати територію країни», – заявив Віталій Кличко.

«Я впевнений, що всі подібні інсинуації спрямовані на те, щоб я не висував свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах», – додав лідер фракції УДАР.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Сам Віталій Кличко в даний момент не може точно сказати: чи буде він брати участь у президентських виборах чи ні. За словами політика, він зробить заяву про це «після обговорення питання з громадськістю».

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: