fbpx
Кінотеатри

Екранізація гри «Пекло Данте» обзавелася режисером?

 Як стало відомо, студія Universal, що відповідає за екранізацію відеогри компанії Electronic Arts «Пекло Данте», зараз веде переговори з уругвайським режисером Федеріко Альваресом, який може згодом зайнятися зйомками даного фільму.

  Сценарій до фільму пише Джей Басу, хоча раніше ним займався Брюс МакКенна. Судячи з усього, студію не задовольнило його бачення даного проекту, після чого до роботи був залучений інший сценарист.

  Гра «Пекло Данте» – це вільне трактування «Божественної комедії» Данте Аліг’єрі. У центрі сюжету – ветеран хрестових походів, який відправляється в пекло, щоб визволити з рук Люцифера свою кохану. На своєму шляху головному героєві доводиться стикатися з різними жахливими монстрами і чим ближче він підбирається до Люцифера, тим жорсткіші і страшніші його противники.

  Слід зауважити, що якщо Альваресу все ж доручать зайнятися екранізацією даної відеоігри, то це буде його другий повнометражний фільм. Його дебют у великому кіно відбувся цього року з виходом хоррору «Зловіщі мерці: Чорна книга».

Читайте також: