fbpx
Шоу-бізнес

Джастін Тімберлейк став лідером за кількістю номінацій премії MTV EMA-2013

  Популярний співак Джастін Тімберлейк в черговий раз довів, що талановита людина – талановита в усьому. У той час, поки співак і актор перебуває у Ріо-де-Жанейро, представляючи там свою нову картину «Va -Банк», з’явилася інформація про те, що він претендує на 5 номінацій на MTV EMA – 2013.

Церемонія вручення премій MTV EMA – 2013 пройде 10 листопада в Амстердамі, і Джастін Тімберлейк має всі шанси стати головним тріумфатором церемонії вручення премії цього року. Справа в тому, що Джастін претендує відразу на 5 статуеток в таких номінаціях: кращий виконавець, кращий кліп (кліп на композицію «Mirrors»), кращий виступ, кращий образ і кращий американський артист.

На п’яти Джастіну Тімберлейку наступає американський дует Macklemore & Ryan Lewis, який також претендує на 5 нагород.

Співачка Леді Гага номінована в чотирьох категоріях, також як і Джастін Бібер, і Майлі Сайрус.

Що ж до російських виконавців, які боротимуться за звання кращого міжнародного артиста, то журі обрало таких чудових виконавців, як: Нюша, Йолка, Земфіра, Баста та Іван Дорн.

Ну що ж, нам залишається лише чекати і сподіватися, що цього року Джастін Тімберлейк зуміє отримати головну нагороду премії, зсунувши, таким чином, Джастіна Бібера, який протягом трьох років ставав кращим виконавцем.

Justin Timberlake – Mirrors (Відео):

За матеріалами: JustJared

Читайте також: