fbpx
Шоу-бізнес

Данило Козловський визнаний людиною року

  17 вересня в Москві в театрі імені Маяковського відбулася традиційна церемонія вручення щорічної премії «Людина року» на думку журналу GQ. Цього року головну нагороду популярного видання отримав знаменитий актор Данило Козловський.

28-річний актор, зірка фільмів «Духless» і «Легенда № 17» зумів зробити вражаючу кар’єру не тільки в російському кіно, але і в зарубіжному. Так, наприклад, Данило є лауреатом кількох престижних кінопремій.

На вручення щорічної премії "Людина року" Данило Козловський прийшов в гордій самоті. Поспілкувавшись з журналістами, актор відправився в зал для глядачів. Свою реакцію на отримання заповітної статуетки актор висловив у своєму мікроблозі, написавши: «Це був приголомшливий вечір… я не знав, що все ось так обернеться… дякую за ці чудові секунди життя…».

На церемонії вручення премії «Людина року» також були помічені такі знамениті особистості, як: Інгеборга Дапкунайте, Оксана Фандера, співак Мітя Фомін, актор Максим Аверін, режисер Микита Михалков і багато інших.

Ведучими церемонії вручення були Іван Ургант і Яна Чурікова. Церемонію відкривав виступ британської співачки Лізи Стенсфілд.

Що ж до інших номінацій, то нагороди в них розподілилися наступним чином: бізнесменом року став Олександр Винокуров, Бен Аффлек отримав нагороду в номінації «International Man of the Year», Кирило Мельников – журналіст року, «Сплін» – музикант року, Алан Дзагоєв – відкриття року, продюсер року – Леонід Верещагін, Микита Михалков і Антон Златопольский, Сергій Єрошенко – ресторатор року, Антон Шипулін – спортсмен року, трендсеттер року – Костянтин Ремчуков, обличчя з телевізора – Іван Ургант і жінка року – Євгенія Канаєва.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: