fbpx
Шоу-бізнес

Батьків Джастіна Тімберлейка обікрала його тітка

  Родичка співака Джастіна Тімберлейка виявилася злочинницею. Виявилося, що жінка вкрала у батьків популярного співака велику суму грошей.

Тітка музиканта заарештована в США за підробку чеків на суму більше 64 тисяч доларів. Сестра вітчима Джастіна Джейн Харлесс була арештована в штаті Теннессі. Як повідомляє поліція, за останні 2 роки вона перевели в готівку більше 100 чеків з підробленими підписами свого рідного брата. Як жінці вдалося отримати доступ до чеків батьків Джастіна, поки невідомо.

Повідомляється, що до 2011 року вона працювала на свого брата, що є одним з власників баскетбольного клубу НБА Memphis Grizzlies.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Сам Джастін Тімберлейк поки ніяк не коментував цю неприємну пригоду.

Нагадуємо, що це не єдиний випадок, коли від лжеродичів страждає зірка.

Так, наприклад , наприкінці серпня з’явилася інформація про те, що якийсь чоловік на ім’я Джон Дубіс майже тиждень мешкав у маєтку Дженніфер Лопес. Фанат оселився в будинку біля басейну. Сусіди співачки подумали, що чоловік працює в будинку зірки як обслуговуючий персонал. Навіть свій автомобіль чоловік припаркував біля парадного входу, але охорона Дженніфер Лопес не звернула на це жодної уваги. Під час свого «відпочинку» чоловік навіть публікував фотографії, зроблені на території будинку Лопес. І лише через пару днів один із співробітників охорони виявив непроханого гостя і подзвонив в поліцію. Служителям закону чоловік повідомив, що є чоловіком Дженніфер Лопес і батьком її дітей.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: