Ікер Касільяс: “Неодмінно приїду до Росії на ЧС-2018”

 Голкіпер збірної Іспанії і мадридського «Реалу» Ікер Касільяс пообіцяв приїхати на чемпіонат світу з футболу в 2018 році, який відбудеться в Росії. Про це легендарний воротар заявив в інтерв’ю російському журналу «Ехо планети».

 «Хоча я і розраховую залишатися у великому футболі до 40 років, але, мені здається, що за збірну до того часу я вже припиню свої виступи. Потрібно буде поступитися дорогою молодим, перспективним гравцям. Однак чемпіонат світу-2018 я все одно відвідаю. Нехай навіть я буду в ролі не гравця, а в ролі звичайного вболівальника», – заявив голкіпер.

 Також Ікер Касільяс зізнався, що досі шкодує про те, що свого часу йому не вдалося отримати золоту медаль Олімпійських ігор.

Related Post

 «Я ніяк не можу заспокоїтися щодо того, що я не став олімпійським чемпіоном. Мені здається, що абсолютно неправильно вводити вікові обмеження на участь у футбольних матчах Олімпіади. Шанс отримати золоту медаль Олімпійських ігор повинен отримати кожен гравець. І це не повинно залежати від його віку», – поділився Ікер Касільяс.

 Нагадаємо, що Ікер Касільяс зовсім недавно побив власний рекорд: ворота воротаря в іграх за збірну Іспанії знаходяться на замку вже рівно 728 хвилин.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment