fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Єгипетські правоохоронці затримали офіційного представника “Братів-мусульман”

 На офіційному сайті представників ісламістської організації «Брати- мусульмани» з’явилося повідомлення про те, що сьогодні, 17 вересня, в Каїрі був затриманий Гіхад аль – Хаддад. За даними сайту, правоохоронці затримали офіційного представника асоціації в районі Наср-Сіті. Крім Гіхад аль – Хаддада силовики затримали ще п’ятьох ісламістів.

 Зазначимо, що Аль – Хаддад відомий своїми активними виступами в ЗМІ і в Інтернеті. За попередніми даними, його направлять до в’язниці «Тора», де в даний момент перебувають заарештовані раніше лідери «Братів- мусульман». Також у в’язниці «Тора» знаходиться і духовний лідер ісламістів Мухаммед Бадіа.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Раніше повідомлялося, що судова влада арабської держави сьогодні, 17 вересня, прийняла рішення про замороження фінансових рахунків ключових лідерів «Братів-мусульман» . Крім духовного лідера Мухаммеда Бадіа, дані санкції були застосовані і стосовно його заступників. Відзначимо, що всі вони були затримані в серпні під час сутичок з правоохоронцями Єгипту. Затримані виступали проти повалення Муххамеда Мурсі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: