fbpx
Футбол

Футзал. Збірна України виграла у Угорщині в першому матчі плей-офф за вихід на Євро-2014

В Харкові завершився матч збірних України та Угорщини. Цей поєдинок з рахунком 2:1 виграли підопічні Євгена Ривкіна, а через тиждень, 24 вересня, в Угорщині буде зіграний повторний поєдинок. Нагадаємо, що переможець протистояння Україна-Угорщина за сумою двох матчів отримає право брати участь у чемпіонаті Європи з футзалу, який відбудеться наступного року в Бельгії.

Напередодні першого поєдинку головний тренер збірної Угорщини Сито Рівера обіцяв, що збірна України дізнається про всі сильні сторони угорської команди під час матчу. Відзначимо, що поєдинок Україна – Угорщина вийшов для підопічних Євгена Ривкіна складним, хоча починалося все для української збірної більш ніж успішно. Вже на другій хвилині поєдинку Андрій Сімка, скориставшись пасом Федорченка, відкрив рахунок у матчі. Здавалося, що збірна України розвине свій успіх, але на 12-й хвилині контратака угорської команди завершилася точним ударом Ріхарда Давида і рахунок став 1:1.

А далі збірна України з футзалу мала велику кількість моментів для того , щоб не тільки вийти вперед, але і зробити свою перевагу в рахунку комфортною перед поєдинком у в Угорщині. Але добре грав воротар угорської команди Золтан Балаж, а кілька разів його ворота від голів рятувала штанга. Загалом, моменти біля України були, але підводила їх реалізація. На 34 -й хвилині збірна України таки забила. Знову відзначився Андрій Сімка. Стоячи спиною до воріт, гравець збірної України елегантним ударом перекинув голкіпера збірної Угорщини.

Що ж, складна, але така важлива перемога збірної України з футзалу. Мінімальну перевагу, звичайно, не можна назвати комфортним результатом напередодні повторного поєдинку, але перший крок на Євро – 2014 зроблено, і будемо сподіватися, що збірна України успішно завершить розпочату сьогодні справу через тиждень.

Фото: Sportsfile

Читайте також: