fbpx
Політика

Тимошенко: “Мою палату щодня обшукують”

 Юлія Тимошенко у своєму інтерв’ю поскаржилася, що в її палаті кожен день проходять обшуки, в той час, коли вона відвідує процедури.

 «У моїй палаті постійно проходять обшуки. У той момент, коли я йду на медичні процедури, в моїй палаті все перевертають з ніг на голову. Мені здається, що я ніколи не залишаюся на самоті», – заявила екс-прем’єр-міністр України.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За словами Тимошенко, щоранку о 9:00 її сусідку по камері забирають на профілактичну бесіду. «У неї розпитують всі деталі мого життя: коли я прокинулася, коли заснула, скільки разів я вживала їжу, скільки прочитала, що написала. Її запитують навіть про те, що саме я викинула в сміттєвий бак», – повідомляє Тимошенко.

 «Мені доводиться зберігати всі важливі документи у себе під подушкою, так як вночі в моїй сумці з документами хтось проводить обшук. Моя сусідка кожен день складає письмові звіти про всі мої дії. За кожною хвилиною мого життя тут спостерігають 16 прихованих відеокамер, які стежать за всім, що я пишу або читаю, заглядають навіть в тарілку», – додала Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами : korrespondent.net

Читайте також: