fbpx
Політика

Співпраця депутатів наближає Україну до ЄС – Бережна

 Народний депутат України від фракції Партії Регіонів Ірина Бережна задоволена тим, що депутатам нарешті вдалося знайти спільну мову і зрозуміти, що є питання, навколо яких слід об’єднуватися, а не продовжувати вузькопартійні суперечки. Також депутат зазначила, що саме завдяки цій співпраці зараз Україна впевнено рухається у бік Європи.

Ірина Бережна нагадала, що 21 жовтня міністри закордонних справ Європейського союзу вирішуватимут , чи варто їм підписувати Угоду про асоціацію з Україною .

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Вони повинні будуть оцінити, наскільки дійсно істотного прогресу досягла наша країна у виконанні вимог, необхідних для підписання документа», – повідомила вона.

За її словами, в України залишилося не так багато часу, щоб прийняти всі необхідні реформи. При цьому вона поспішила підкреслити, що прийняті депутатами законопроекти в першу чергу націлені не на те, щоб сподобатися Брюсселю, а на те, щоб покращити життя українських громадян.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Ми повинні самі модернізувати Україну. Європейський Союз нам може в цьому лише допомогти. І, безумовно, ми будемо швидкими темпами виконувати всі взяті на себе зобов’язання», – додала Бережна.

Депутат упевнена в тому, що в листопаді Україна підпише Угоду про асоціацію з Європейським союзом.

Читайте також: