fbpx
Шоу-бізнес

Семен Горов помирився з Олексієм Паніним

 Відомий режисер Семен Горов після гучного скандалу в Києві все ж простив свого кривдника Олексія Паніна, який славиться своїм запальним характером.

 Днями Семен Горов відвідав Москву, побувавши на шоу «Говоримо і показуємо» на каналі НТВ. Саме там Семен Горов вперше після скандальної бійки на шоу «Зірка + Зірка» в Києві зустрівся з Олексієм Паніним.

 Багато присутніх у студії напружилися, так як думали, що можливе повторення конфлікту, проте вийшовши в ефір, Семен Горов підійшов до Олексія Паніна і потиснув йому руку. Після зйомок Семен Горов сказав: «Нам нічого ділити. Під час зйомок всі сильно втомилися і у нас здали нерви. У мене немає ніяких образ на Олексія».

Читайте також:  Відомий чеський репер презентував кліп і пісню про закарпатське село Керецьки

 Нагадуємо, що Олексій Панін приїхав на зйомки новорічного спецпроекту шоу «Зірка + Зірка» і не зміг знайти спільної мови з режисером – постановником програми Семеном Горовим. На зауваження режисера Олексій Панін повалив на підлогу декорацію, жбурнув чашку і покинув сцену. Семен Горов не стерпів такої поведінки і заїхав по обличчю Олексію Паніну, який тільки після цього заспокоївся. Подейкують, що тоді результатом сварки стала розсічена брова у Паніна.

Читайте також:  Українці в центрі Варшави роз'їжджають на елітних автомобілях (ВІДЕО)

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: