fbpx
Політика

Пленарне засідання Київради відбудеться 3 жовтня – Олександр Бригинець

 Пленарне засідання Київської міської ради відбудеться 3 жовтня і на ньому планується ухвалити новий генплан, повідомляє прес – служба народного депутата фракції "Батьківщина" Олександра Бригинця.

 "Сьогодні в Київраді народний депутат України Олександр Бригинець зустрів депутата з провладної більшості, який повідомив про те, що 3 жовтня нібито готують чергову незаконну сесію Київради… Ймовірно, розраховують, що, оскільки цей тиждень не сесійний в парламенті, то в Києві не буде достатньо нардепів для протистояння порушенню законів", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 О.Бригинець зазначив, що "за словами депутата Київради, порядок денний засідання Київради величезний". "А найстрашніше – нею передбачається прийняти новий Генплан. Той самий, який, крім іншого, узаконює всі злочини Черновецького – Попова про незаконну забудову, які були і ще будуть. Мене, як оборонця пам’ятників, обурює те, що кордони археологічних пам’яток не визначені. А це означає, що будуватимуть на унікальних городищах", – заявив народний депутат.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він підкреслив, що Генплан в Києві є чинним, і за законом скасовувати існуючий Генплан не можна. "Тому дія, яку планує здійснити влада – злочин! І подвійний злочин тому, що новий Генплан буде приймати недійсна Київрада! Сподіваюся, депутати одумаються, і не будуть брати на себе це відповідальне рішення", – зазначив О.Бригинець.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: