fbpx
Політика

Референдуму комуністів не буде – ЦВК

 Центральна виборча комісія очікувано прийняла рішення відмовити у проведенні всеукраїнського референдуму, на якому мало вирішуватися питання вступу української держави в Євразійський економічний простір.

 Про це стало відомо зі слів координатора громадянської мережі «Опора» Ольги Айвазовської, яка повідомила про прийняте рішення в соціальній мережі.

 «Центральна виборча комісія вважає, що громадяни порушили терміни подачі документів з проведення зборів ініціативної групи. Замість 5 днів, 4», – зазначила Айвазовська.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Крім цього, комісія, яка виконувала рішення суду, не направила свого представника на збори з офіційними повноваженнями.  Відповідно, в ЦВК ухвалили рішення відмовити групі громадян у ініціативі проведення всеукраїнського референдуму», – уточнює активіст.

 Нагадаємо, що 8 вересня Комуністична партія України провела збори, на яких обговорювалося питання проведення всеукраїнського референдуму, який мав вирішити питання про приєднання України до Євразійського економічного простору.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами : pravda.com.ua

Читайте також: