fbpx
Шоу-бізнес

Оксана Федорова на дітях випробовує японську систему навчання

 35- річна «Міс Росія» і популярна телеведуча Оксана Федорова стала домогосподаркою, тепер вона займається вихованням двох своїх прекрасних дітей – півторамісячної доньки Єлизавети і сина Федора, якому вже півтора року.

Оксана Федорова, вивчивши багато методик навчання дітей, свій вибір зупинила на японській системі раннього розвитку Масару Ібукі. Оксана Федорова повідала, що цю книгу їй порадила і принесла її косметолог.

Знаменита мама двох дітей говорила, що у Лізи і Феді такий вік, коли малюки засвоюють всю нову інформацію без будь-яких зусиль, в той час як дітям трохи старшим це вже вдається насилу. Так пише і автор книги, і Федорова вирішила застосувати його методики на своїх власних дітях.

Телеведуча додала , що з дочкою вона займається сама, а син раз на тиждень відвідує спеціальний клуб, де дітей навчають за цією ж методикою. Оксана Федорова радіє, що її син вимовляє всі слова, швидко запам’ятовує вірші, рахує до десяти. Молода знаменита мама сподівається , що і її заняття з Єлизаветою незабаром дадуть позитивний результат.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: