fbpx
Політика

Нардепам вручили ліки проти брехні та хабарництва

У вівторок, 17 вересня, перед початком пленарного засідання біля будівлі Верховної Ради пройшла акція- перфоманс «Карантин у ВР» під гаслом «Ми відповідаємо за тих, кого вибирали». Її організаторами виступили народні артисти України, актори театру «Маски» Георгій Делієв та Борис Барський.

Актори та їх помічниці, переодягнені в лікарів швидкої допомоги, вручали усім бажаючим народним депутатам ліки «проти епідемії брехні, лицемірства та хабарництва, що захлеснула депутатів». Рецепт лікування простий: достатньо кількох таблеток «Правдогон», «Совестіну» і « Антикорупцину», для тих, хто не бачить – очні краплі « Реальність», а для поліпшення пам’яті парламентаріям вводили величезні ін’єкції. Крім того, всі бажаючі могли здати кров на виявлення еритроцитів жадібності. Але судячи з відсутності черги, сміливців не виявилося.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, наприкінці серпня одеські коміки Георгій Делієв та Борис Барський оголосили про створення сатирично-демократичної партії України, основне завдання якої «змусити українських політиків виконувати свої передвиборні обіцянки і говорити народу тільки правду».

За матеріалами: lb.ua.

Читайте також: