Медведчук балотуватися у президенти не збирається

 Віктор Медведчук заявив про те, що в президенти балотуватися не збирається. Однак ключовим у заяві стало слово «поки». Дана заява прозвучала від лідера «Українського вибору» під час спілкування зі своїми соратниками, яке проходило в режимі он -лайн.

 «Я змушений вас засмутити. Поки засмутити. Я вважаю, щоб прийняти рішення балотуватися в президенти, людина має мати досить серйозні фундаментальні підстави. В даний момент в нашому суспільстві вистачає кандидатів у президенти, незважаючи на те, що вибори пройдуть лише через півтора року», – заявив Віктор Медведчук.

Related Post

 «Я вважаю, що в даний момент у нас недостатньо підтримки для того, щоб претендувати на пост президента», – додав лідер «Українського вибору».

 Також Медведчук дав обіцянку своїм соратникам продовжувати боротьбу за «вірний вектор» розвитку нашої держави. Не оминув Медведчук стороною і питання приєднання до Зони вільної торгівлі, заявивши, що даний крок спричинить за собою закриття 8 тисяч підприємств. Зазначимо, що за 2 години спілкування в режимі он – лайн, Медведчук не отримав жодного критичного питання.

 За матеріалами : pravda.com.ua

Leave a Comment