fbpx
Політика

Ляшко в прямому ефірі назвав Маркова бандитом

 Під час прямого ефіру в програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV, народний депутат України Олег Ляшко розкритикував Ігоря Маркова, члена парламентської фракції Партії регіонів, який не так давно був позбавлений депутатського мандата. Ляшко як і раніше не кращим чином висловлювався на адресу Маркова, однак цього разу сказав йому про все прямо в очі.

Як заявив лідер Радикальної партії України, Марков є справжнім бандитом, який в минулому неодноразово бив людей. Ляшко стверджує, що вся Одеса досі пам’ятає ті дні, коли там зловтішався Ігор Марков. Він зазначив, що можливо зараз Марков і носить костюм з краваткою, але був час, коли він тримав у руках биту.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Його тестя запитаєте, з чим він ходив. І як він рідного тестя побив», – додав Ляшко.

Також він приписав Маркова до самогубства російського консула, який повісився після того, як з його автомобіля вкрали секретні документи і величезну суму грошей. За його словами, в тих документах містилась інформація про те, що гроші, які лежали в автомобілі, призначалися Маркову на підривну діяльність в Україні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Він назвав Маркова «агентом ФСБ і "україножером"».

«Йому не місце в парламенті», – підкреслив Олег Ляшко.

Ляшко про Маркова (відео):

Читайте також: