fbpx
Політика

Левченко: Ми повинні зробити Україну сильнішою

Жоден народний депутат не буде голосувати у Верховній Раді за законопроекти, що ущемляють інтереси українських громадян. Навпаки, парламентарії роблять все, щоб зробити державу та її народ ще сильнішими і багатшими. Щодо зовнішньополітичного курсу України, то в цьому питанні, в першу чергу, необхідно враховувати власні інтереси, думати про народ, а не слухати думку, нав’язану Європейським або Митним союзом. Так, зокрема, вважає народний депутат від фракції «Партії регіонів» Микола Левченко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Ми обіцяли виборцям захищати інтереси України. І ми їх захищаємо. І в питаннях євроінтеграції або співробітництва з Митним союзом ми повинні бути проукраїнськими. Ми повинні виробити ефективне рішення і зробити сильнішою Україну», – підкреслив він.

І тільки реформування вітчизняного законодавства, вважає регіонал, допоможе домогтися поставленої мети, зробити Україну ще кращою.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: