fbpx
Право

Держзвинувачення: Тимошенко зобов’яжуть відвідувати засідання суду

 Державний обвинувач у справі корпорації «Єдині енергетичні системи України» повідомляє, що заяви Юлії Тимошенко про те, що її не доставляють до зали засідання суду по даній справі, є домислами.

 «Мені складно сказати що-небудь у відповідь на домисли і безпідставні заяви Тимошенко. Екс-прем’єр своєю поведінкою і своїм ставленням намагається довести одне, а говорить про інше», – зазначила прокурор Вікторія Калита.

 «Кожного разу на початку засідання суду по даній справі суддя починає зачитувати заяву Тимошенко, в якій ясно і чітко говориться: "я відмовляюся бути присутньою на даному засіданні, я не згодна взяти участь "і так далі», – заявив держобвинувач.

 «З точки зору державного обвинувачення, ми, як ніхто інший, зацікавлені в тому, щоб Юлія Тимошенко взяла участь в судовому засіданні «у справі ЄЕСУ» і все проходило відповідно до вимог законів України. Також я хочу відзначити, що після тієї заяви, Юлії Володимирівні буде набагато складніше продовжувати уникати судові засідання», – підсумувала Вікторія Калита.

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: