fbpx
Політика

Володимир Олійник: Юлія Тимошенко боїться відповідальності

 В останній своїй заяві, опублікованій в ЗМІ, екс-прем’єр Юлія Тимошенко стверджувала, що її не допускають до участі в судових засіданнях за підозрою у вбивстві нардепа Євгена Щербаня і за боргами ЄЕСУ. Але це неправда, – переконаний нардеп від «Партії регіонів» Володимир Олійник. Не з’являючись в суді, Юлія Тимошенко просто намагається таким чином уникнути відповідальності.

 «Для того щоб взяти участь у судовому засіданні, їй достатньо дати свою згоду. Вона може взяти участь у режимі відеоконференції прямо з лікарні або приїхати до найближчого до її лікарні суду. Але екс – прем’єру цього не треба. Вона боїться судових засідань і вимагає везти її до Києва. З Харкова це 500 км. Таку поїздку навіть у найкращому лікарняному транспорті вона зможе сміливо назвати «тортурами», враховуючи «особливості» стану її здоров’я, і знову буде звинувачувати Україну», – сказав політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 На думку регіонала, Юлія Тимошенко до останнього буде затягувати судовий розгляд, сподіваючись, що за допомогою Заходу вона вийде з в’язниці і відправиться на лікування за кордон. Але навіть на Заході навряд чи знайдуться бажаючі захистити екс – прем’єра від звинувачень у причетності до вбивства людини. Тому Юлія Тимошенко і далі буде стверджувати, що до суду її не пускають. Як би парадоксально це не звучало, але в цей же час спостерігачі від Європейського парламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс без будь-яких перешкод можуть потрапити до засудженої. Їх пускали в лікарню на побачення з Тимошенко вже не один раз.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: