fbpx
Шоу-бізнес

Брітні Спірс погодилася переїхати в Лас-Вегас за нечувану суму

  Знаменита співачка Брітні Спірс на 2 роки збирається покинути великий шоу-бізнес. Але замість тривалої відпустки, Брітні відправиться в Лас-Вегас працювати в одному з місцевих казино.

Журналістам вдалося з’ясувати, яка ж сума допомогла умовити зірку таких масштабів відмовитися від гастролей і спілкування з фанатами по всій планеті. Власники готелю Sin City знаменитої мережі Planet Hollywood запропонували 31-річній Брітні Спірс вельми привабливу суму в 15 мільйонів доларів за 48 виступів на рік. Таким чином, одне шоу буде приносити поп- принцесі фантастичний прибуток у 310 тисяч доларів.

Нагадуємо, що Брітні Спірс зараз готується підірвати хіт-паради своїм новим альбомом, перший сингл з якого вже вийшов у світ. Йдеться про композицію Work Bitch, що викликала такий ажіотаж, що зловмисники викрали її і опублікували на день раніше за офіційний реліз.

До слова, ще на початку року почали з’являтися чутки про те, що Брітні Спірс збирається покінчити з гастрольним життям. Тоді говорилося лише про те, що вона готується підписати довгостроковий контракт на виступи в Лас-Вегасі.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: