fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Аль-Каїда» опублікувала відео з викраденими іноземцями

Терористична організація «Аль- Каїда в країнах ісламського Магріба» передала в мавританському агентству ANI відео, на якому відображені семеро іноземних громадян, викрадених в різні роки. Зйомки датуються червнем поточного року. На відео показані четверо полонених французів, один швед, один голландець і один південноафриканець. У Франції провели експертизу наданих матеріалів і підтвердили, що відео є справжнім.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У ролику, опублікованому мавританськими ЗМІ, громадянин Франції, що назвався Даніелем Ларібом, каже: «Я здоровий, але мене чекає смерть» і просить допомоги у французької влади і своєї сім’ї.

Нагадаємо, чотирьох французів викрали в місті Арліт в Нігері, неподалік від уранових шахт 16 вересня 2010 року. Решта іноземних громадян були взяті в полон в місті Тімбукту (північ Малі) в листопаді 2011 року.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Штаб-квартира «Аль – Каїди в країнах ісламського Магріба» базується в Алжирі, терористична організація діє в декількох країнах Західної Африки. На рахунку бойовиків – десятки викрадених іноземців.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: