Google представить Android KitKat і Nexus 5 в жовтні

  Західні ЗМІ стверджують, що IT-гігант Google визначився з датою презентації нової версії мобільної операційної системи Android, яка, як відомо, отримає назву KitKat. Як повідомляється, відповідний захід буде проведено 14 жовтня. Крім нової версії Android, Google також покаже і свій новий флагманський смартфон – Nexus 5, виробництвом якого, якщо вірити чуткам, знову займалася компанія LG.

 Одна з головних особливостей нової версії Android полягає в тому, що її можна буде спокійно використовувати навіть на непродуктивних смартфонах. Крім того, з новим Android компанія має намір відійти від звичного блакитного кольору в оформленні.

Related Post

 Втім, як багато хто вважає, оновлення KitKat не буде настільки істотним, як багато хто очікував. Спочатку передбачалося, що нова версія Android буде мати порядковий номер 5.0, але в Google обмежилися 4.4. Таким чином, більш вагомих нововведень від Android слід чекати лише після KitKat.

 Що ж стосується Nexus 5, то він вже встиг засвітитися на відео, з яким анонсували Android 4.4 KitKat. Однак Google поспішно видалила цей запис. Передбачається, що Nexus 5 буде повністю повторювати представлений раніше LG Optimus G2 . Відмінність полягатиме лише в дизайні.

Анонс Android KitKat (відео):

Leave a Comment