fbpx
Шоу-бізнес

Шерон Осборн йде на пенсію

 60-річна британська телеведуча, письменниця і музичний продюсер Шерон Осборн останні кілька років провела за суддівським столом шоу «Х фактор» і «У Америки є талант». Зірка була дуже улюблена учасниками. Однак, як відомо, всьому приходить кінець – Шерон Осборн заявила, що по завершенні контракту на участь у шоу піде на відпочинок.

 Крім цього, Шерон вирішила залишити шоу – бізнес і вийти на пенсію для того, щоб більше часу присвячувати сім’ї. Як кажуть близькі люди Шерон, вона готова проміняти своє зоряне життя на сімейне щастя і на роль турботливої ​​бабусі.

 Крім усього іншого, Шерон Осборн має намір максимум уваги приділяти своєму популярному чоловікові – рок- музиканту Оззі Осборну, який останнім часом захоплюється алкоголем і наркотиками.

 До слова, Оззі Осборн закінчувати свою музичну кар’єру поки не збирається. Його група Black Sabbath в цьому році випустила перший за майже 20 років альбом, відправившись в турне. Крім цього, команда вже встигла заявити, що в її планах є ще одна платівка. Виходячи з цього, можна точно сказати, що найближчим часом сімейка Осборнів без годувальника точно не залишиться.

 Нагадуємо, що це далеко не перший рішучий вчинок з боку Шерон Осборн, зроблений заради сім’ї і внучки по імені Перл. Так наприклад, рік тому жінка видалила собі обидві груди, щоб уникнути розвитку раку. Кілька років тому їй вже вдалося перемогти страшну недугу і більше повторювати цей досвід вона вже точно не бажає, а хоче щасливо зустріти старість в оточенні своїх рідних і близьких.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: