fbpx
Футбол

Фізично гравці ЦСКА дуже-дуже сильні, але і у нас хороша команда», – Хосеп Гвардіола

 Напевно, складно стартувати в Лізі чемпіонів поєдинком з переможцем цього турніру. Цього року, честі грати з кращою командою Європи удостоївся московський ЦСКА. Російській команді у вівторок, 17 вересня, слід починати свій виступ у групового раунду Ліги Чемпіонів у Мюнхені поєдинком проти очолюваної Хосепом Гвардіолою «Баварії».

 Нагадаємо, що «Баварія» виграла Лігу чемпіонів-2012/2013, перегравши у фінальному матчі дортмундську «Боруссію». У новій Лізі чемпіонів «Баварія» знаходиться серед основних фаворитів турніру. Варто нагадати, що за всю історію існування Ліги чемпіонів жодній команді не вдавалося вигравати цей турнір два роки поспіль, а цього року, переписати історію Ліги чемпіонів може саме мюнхенська «Баварія».

 ЦСКА на сьогодні лідирує в РФПЛ, а «Баварія» в турнірній таблиці Бундесліги друга, відстаючи на два очки від свого головного конкурента в боротьбі за «золото» – дортмундської «Боруссії».

 «Знаю, що ЦСКА – складний суперник. У них є гроші, вони можуть купувати дуже сильних гравців», – заявив напередодні матчу «Баварія» – ЦСКА Хосеп Гвардіола. Наставник клубу з Мюнхена підкреслив, що «фізично гравці ЦСКА дуже – дуже сильні» і при цьому Гвардіола додав: «… але й у нас хороша команда».

 Хосеп Гвардіола вважає, що очолювана ним мюнхенська «Баварія» добре готова до Ліги чемпіонів. «Пишаюся тим, що буду брати участь у цій кампанії разом з «Баварією»», – резюмував екс -наставник каталонської «Барселони» Хосеп Гвардіола.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: