fbpx
Міжнародна економіка

У Сочі відкрита нова дворівнева транспортна розв’язка

Напередодні в Адлерському районі Сочі міністр транспорту Російської Федерації Максим Соколов взяв участь у відкритті нової транспортної розв’язки "Блакитні далі" , протяжність якої становить 500 метрів.

За словами Соколова, не можна недооцінювати сам факт відкриття робочого руху на другому етапі "Адлер – Веселе". "Фактично ми запустили рух на третьому за величиною олімпійському об’єкті транспортної інфраструктури, що включає чотири дворівневі транспортні розв’язки, мости, шляхопроводи, автобусні зупинки", – сказав міністр на церемонії відкриття.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Глава Федерального дорожнього агентства Роман Старовойт зазначив, що даний об’єкт займає ключову і стратегічну позицію у всій транспортно -логістичній системі Ігор 2014 року, підготовка до яких наближається до завершення.

Ця ділянка дороги пов’язує прибережний кластер спортивних олімпійських об’єктів з автодорогою "Адлер – Альпіка-Сервіс", федеральною трасою А -149 "Адлер – Красна Поляна" та гостьовою зоною Адлерського району. Він являє собою чотирьохсмугову магістральну дорогу швидкісного руху протяжністю 8 км з розрахунковою швидкістю 80 км/год. Об’єкт також включає в себе 4 транспортні розв’язки.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: