fbpx
Інновації

У київському метро незабаром з’явиться мобільний зв’язок

До кінця 2014 року в київському метро буде закінчено будівництво мережі мобільного зв’язку. Нагадаємо, що тендер Київської міської державної адміністрації виграло ТОВ «ЕСУ». Як повідомляють представники компанії, в даний момент розпочалася робота з монтування необхідного обладнання для будівництва мобільної мережі. Про це повідомляють у прес-службі КМДА.

За словами прес-секретаря заступника голови КМДА Руслана Крамаренка Олесі Остаф’євоії будівництво не починалося в заплановані терміни через те, що «ЕСУ» не мало доступу до необхідних приміщень метрополітену. Для отримання дозволу потрібно було укласти цілий ряд додаткових угод.

Також прес-секретар зазначила, що робота в метро може здійснюватися тільки впродовж двох годин вночі. Також Остаф’єва не змогла назвати точні терміни початку експлуатації мережі. Однак з її слів стало відомо, що мережа почне роботу спочатку на декількох станціях, а вже до кінця наступного року будівництво нової мобільної мережі буде повністю завершено. Раніше повідомлялося, що першими станціями, де почне роботу мобільна мережа, стануть станції «Хрещатик», «Арсенальна» та «Театральна».

За матеріалами: segodnya.ua

 

Читайте також: