Собянін відмовився балотуватися в президенти

 Новообраний мер Москви Сергій Собянін повідомив, що не братиме участі у виборах президента Росії в 2018 році. Про це Собянін заявив на форумі «Валдай» .

Відзначимо, що ряд експертів розглядав участь Собяніна у виборах столичного мера як заявку на роль можливого приймача чинного президента Володимира Путіна в 2018 році. Цікаво, що під час інавгурації Сергія Собяніна Володимир Путін заявив, що столичний мер «може, не створений для великих політичних кампаній».

Нагадаємо, що Сергій Собянін здобув впевнену перемогу на виборах у мери Москви, які відбулися 8 вересня. За Собяніна проголосували 51,37 відсотки виборців. Найближчим переслідувачем Собяніна був опозиціонер Олексій Навальний. Однак Навальному не вдалося нав’язати серйозної боротьби конкуренту. Зазначимо, що опозиціонер досі не визнає результатів голосування і вимагає у суду скасувати їх.

Related Post

Щодо виборів президента РФ, то вони повинні відбутися в 2018 році. Чинний президент країни Володимир Путін у даний момент не готовий повідомити про те , чи прийме він участь у майбутніх виборах.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment