fbpx
Інновації

Росія може залишитися без Facebook

 У Росії можуть закрити доступ до соціальної мережі Facebook. Про це повідомив заступник керівника Федеральної антимонопольної служби (ФАС) РФ Андрій Кашоварів. Дані санкції можуть бути прийняті через те, що в соціальній мережі була виявлена ​​реклама курильних сумішей. В даний момент у ФАС проводиться перевірка інформації даної реклами. Якщо будуть виявлені порушення , то відповідні дані будуть передані в Роскомандзор і ФСКН .

Зазначимо, що сьогодні, 16 вересня, в рекламному блоці соціальної мережі з правого боку з’явилася пропозиція купити «курильну суміш». Там же був вказаний номер телефону та адреса сайту, де можна оформити покупку. Також в рекламному банері повідомлялося, що дані курильні суміші і «легальні порошки» можна придбати в багатьох містах Росії та України. Крім усього цього, клієнтам пропонувався опт і постійні знижки на товари.

Політика соціальної мережі строго забороняє розміщення рекламних матеріалів, які просувають заборонені товари або послуги на території тієї чи іншої країни. Нагадаємо, що в Росії заборонено виробляти, продавати і зберігати курильні суміші.

 За матеріалами: minfin.com.ua

Читайте також: