fbpx
Футбол

«Реал Сосьєдад» – «Шахтар». «Якщо команда вийшла у груповий етап Ліги чемпіонів, значить, це сильний колектив», – думка Мірчі Луческу

У вівторок, 16 вересня, донецький «Шахтар» у Сан-Себастьяні зіграє свій дебютний поєдинок у груповому раунді Ліги чемпіонів з іспанським клубом «Реал Сосьєдад». Напередодні старту гірників в Лізі чемпіонів своєю думкою з журналістами поділився головний тренер  «Шахтаря» Мірча Луческу, заявивши про суперника наступне: «Якщо команда вийшла у груповий етап Ліги чемпіонів, значить, це сильний колектив». В якості переваг іспанського клубу Мірча Луческу назвав стабільність складу «Реал Сосьєдаду», а також наявність в цій команді досвідчених виконавців і підтримку публіки. «Не тільки у Сан -Себастьяні, а й у всій Іспанії вміють вболівати і підтримувати свою команду», – підкреслив румунський фахівець.

Мірча Луческу зазначив, що «Реал Сосьєдад» є досвідченою командою, середній вік футболістів якої становить 26-27 років.

Говорячи про те, хто займе місце у воротах «Шахтаря» в матчі проти «Реал Сосьєдаду», Мірча Луческу повідомив наступне: «Природно, Лігу чемпіонів розпочне більш досвідчений футболіст, яким є П’ятов». «У першому матчі Ліги чемпіонів вийдуть досвідчені виконавці», – заявив Мірча Луческу, відповідаючи на запитання журналістів про відсутність у заявці команди Дмитра Гречишкіна. «Дебютувати у Лізі чемпіонів з футболістом, у якого відсутній досвід гри на такому рівні, складно», – вважає румунський фахівець.

На думку Мірчі Луческу, в матчі  «Реал Сосьєдад» – «Шахтар» багато що вирішить те, «чия середня лінія виявиться сильнішою».

За матеріалами: shakhtar.com Фото: shakhtar.com

Читайте також: