fbpx
Футбол

«Реал Сосьєдад» – «Шахтар». «Завтра поєдинок на такому рівні, коли помилки не прощаються», – Даріо Срна

Про майбутній перший матч «Шахтаря» в Лізі чемпіонів свою думку висловив капітан гірників Даріо Срна, підкресливши, що «завтра поєдинок на такому рівні, коли помилки не прощаються!». Лідер команди Мірчі Луческу Даріо Срна зазначив, що «Шахтар» добре грає і є досвідченою командою, однак гравцям не завжди вистачає концентрації. «Завтра гра в Лізі чемпіонів, і тому, якщо у нас не буде стовідсоткової уваги, стовідсоткової концентрації, будь-яка помилка може коштувати двох, а то й трьох очок», – упевнений капітан «Шахтаря».

Своїм завданням, як і завданням своїх партнерів по команді на старті Ліги чемпіонів, Даріо Срна вважає наступну – «домогтися позитивного результату». «Ми всі повинні бути однією командою і діяти відповідно», – заявив Даріо Срна і, коментуючи суперника донецького «Шахтаря», підкреслив наступне: «Це дуже хороша команда. Команда, яка добивається результату в чемпіонаті Іспанії, яка виступає в Лізі чемпіонів, звичайно ж, заслуговує великої поваги з нашого боку».

Даріо Срна висловив надію, що його команда в завтрашньому поєдинку зуміє «використовувати слабкі сторони сильної команди», якою, на думку капітана «Шахтаря», є «Реал Сосьєдад».

За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: