fbpx
Новини світу

Путін продовжує практику раптових перевірок

Верховний головнокомандувач, президент РФ Володимир Путін вирішив продовжувати практику раптових перевірок воєнізованих підрозділів і цивільних служб.

«Одночасно з підготовкою Збройних сил Росії до навчання «Захід- 2013», комплексній перевірці будуть піддані і підрозділи ВВ МВС і ряд певних цивільних структур, зокрема: Міненерго, Мінтранс, і адміністрація в Нижньогородській області», – заявив Путін в ході селекторної наради з міністерством оборони, проводячи її в режимі відеоконференції з Сочі.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Я доручаю відповідним відомствам і губернатору Нижегородської області донести до всіх підлеглих і підвідомчих структур указ 17 вересня з 10 години ранку за московським часом здійснювати в навчальних цілях, підкреслюю, в навчальних цілях, – екстраординарного становища у нас немає і, сподіваюся, ніколи не буде, але в цілях його попередження і підготовки, такі тренування необхідно проводити, – так от, в навчальних цілях задіяти в ступінь повної готовності, підкреслюю готовність «повна», всі відповідні підрозділи. Сьогодні ж будуть спрямовані і розіслані письмові розпорядження», – оголосив Путін у ході відеотрансляції.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Захід 2013 початок (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: