fbpx
Здоров'я

Пристрій «Леді Діас»: «проблемні дні» більше не доставлять клопоту

 Жіночий організм – складна і багатогранна система, однією з найважливіших основоположних ознак якої є репродуктивна система. Деякі дами переносять критичні дні непомітно і безболісно, але все-таки більшості пощастило куди менше. Статистика говорить про те, що до 80 відсотків жінок відчувають психологічні, поведінкові або фізичні проблеми, пов’язані з ПМС, і лише невелика кількість представниць прекрасної статі звертається за допомогою до фахівців. Здоров’я жінки важливо не тільки для кожної конкретної сім’ї, а й для життя суспільства в цілому, а в «проблемні дні» іноді можна забути про звичний спосіб життя, а про працездатність іноді говорити взагалі недоречно.

Що ж робити? Як впоратися з передменструальним синдромом і болючою менструацією? Терапевтичний пристрій «Леді Діас» допоможе налагодити механізм роботи жіночого організму будь-якої складності.

«Леді Діас» – це не просто терапевтичний засіб! Це унікальний шанс налагодити менструальний цикл, позбутися жахливих болів, нормалізувати душевний і фізичний стан при ПМС і менопаузі.

І сам біль, і його постійне очікування дуже несприятливо позначаються і на психіці, і на працездатності, і на відносинах з оточуючими. Вирішити такі проблеми жіночої фізіології допоможуть терапевтичні пристрої "Міс Діас" – для дівчат до 19 років, "Місіс Діас" – для жінок від 19 до 35 років і пристрій "Сеньора Діас" – для жінок від 35 до 45 років, а також пристрої "Життя прекрасне" і "Життя триває" для жінок, які зіткнулися з проблемами менопаузи.

Принцип дії «Леді Діас» заснований на створенні біофізичних ефектів роботи постійного магнітного поля із застосуванням німецької технології, що забезпечує надійність, стабільність і простоту використання даного пристрою.

Переваги в застосуванні:

        

  • Результат з першого дня;     
  • Відмова від гормональних препаратів і знеболюючих засобів;     
  • Можна застосовувати при діабеті і в період лактації;     
  • Прості у використанні і абсолютно безпечні;     
  • Пристрої непомітні і зручні при носінні (вага 24 грами).

    Унікальний засіб «Леді Діас» дозволить Вам забути про шкідливі болезаспокійливі препарати і гормональні засоби. Тисячі жінок вже довели ефективність використання пристроїв «Леді Діас», для яких терапевтичні пристрої стали справжніми помічниками в «проблемні дні». Тепер можна сказати з упевненістю, що хворобливі менструації, ПМС, симптоми ранньої менопаузи і багато інших «жіночих» бід для багатьох представниць прекрасної статі залишилися позаду, а результат помітний вже з першого дня!

    На правах реклами.

Читайте також: