fbpx
Музика

Олександр Ф. Скляр виконає пісні Утьосова

Джазовий колектив "Тромбон -шоу" у співпраці з екс-лідером групи "Ва-Банк’ "Олександром Ф. Скляром випускають нову програму. Цього разу шанувальникам російського вокального мистецтва буде представлена ​​програма "Леонід Утьосов XXI століття". Прем’єра проекту відбудеться 3 жовтня в московському клубі "16 Тонн".

Скляр часто бере участь у спільних проектах з іншими музикантами, незважаючи на різножанровість його власної стилістики та колективів, з якими він співпрацює. Екс-лідер гурту "Ва-Банк’ "виступав і з рок-виконавцями (Гаріком Сукачовим, Глібом Самойловим), і з шансоньє (Іриною Богушевською), і з естрадними музикантами ("Романтик – квартетом") і з музикантами – класиками (скрипалем Олексієм Дулькевічем). Цього разу Олександра Ф. Скляра зацікавила джазова тематика.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

За словами музиканта, нова програма буде вельми несподіваною. "Ми не будемо повністю копіювати Леоніда Утьосова – адже в нас своє бачення його творчості, ми дивимося на нього через призму часу. Це погляд на його музику з XXI століття", – розповів виконавець.

Скляр співає пісню Утьосова (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: